Coaching

PassieQ Coaching

Wanneer Pascal 1-op-1 coaching geeft, helpt hij je aan zelfinzicht. Betekent dit dat hij als coach beter dan jou is of moet zijn op het gebied waar jij je op wilt focussen? Niet per se. De waarde en expertise van een coach is gebaseerd op het beste in de gecoachte naar boven te halen. Louis van Gaal is bijvoorbeeld geen betere voetballer geweest dan Dennis Bergkamp, maar hij is briljant in het creëren van een team en het ontwikkelen van een strategie om te winnen. Pascal geeft je inzicht in jezelf en de nodige tools waarmee je jezelf ook na het coachingstraject in de juiste staat kan brengen voor piekprestaties.

Pascal is in het bezit van het certificaat ‘NLP Practitioner’. Zijn coaching is gebaseerd op NLP in combinatie met persoonlijke kennis, zelfstudie, praktijkervaring en strategieën van succesvolle mensen die Pascal persoonlijk heeft gemodelleerd en/of geïnterviewd. Dit betekent dat hij onderzoek doet naar wat de oorzaken voor de successen zijn geweest om dit vervolgens zelf toe te passen in zijn leven. Zijn ervaringen verwerkt hij in zijn coachingsprogramma's. Pascal wordt tijdens het coachingstraject een vertrouwenspersoon die het beste van jou wilt en ook verwacht. Hij zal je dan ook uitdagen om een piekprestatie neer te zetten.

Wat kan je verwachten bij...

Lifecoaching

Pascal gaat bij je op zoek naar diepgang om zo in kaart te brengen waar het knelpunt zit. Naast de focus op het probleem, concentreert hij zich vooral op de oorzaak van het probleem. Als je hoofdpijn hebt, kan je een aspirine nemen maar het is nog beter om de oorzaak van de hoofdpijn op te lossen toch? De oorzaak ligt bijna altijd op het emotionele vlak, vandaar dat Pascal zich focust op passie en het EQ. Het is ook wetenschappelijk bewezen dat het EQ een betere voorspelling geeft voor hoe een persoon in de toekomst zal presteren.

Door Pascal’s coaching zal je een mindset creëren en ontwikkelen die de basis legt voor alle aspecten van je leven. Als je toegewijd bent aan het beste halen uit je jezelf en dit als basis geldt voor alles wat je doet, zal je inzien dat je meer bereikt dan je ooit voor mogelijk hield. Als je er klaar voor bent om het beste uit jezelf en je leven te halen, dan is de tijd aangebroken om te starten met PassieQ Coaching. Het is tijd om die immense, innerlijke kracht in je op te laten wekken voor een ongekend zelfvertrouwen.

<br\><br\>

Meer informatie

Businesscoaching

Bij PassieQ Businesscoaching gaat Pascal terug naar de basis van de ondernemer om vanuit daar een stevige fundering te leggen. Het raamwerk moet zo stevig staan dat het iedere orkaan kan weerstaan, want 1 ding is zeker… Ieder groot en succesvol bedrijf heeft voor hevige tegenslagen gestaan. Als de fundering niet stevig genoeg is, zal de onderneming het niet volhouden. Ook hier spelen passie en het EQ een bepalende rol voor jouw succes als ondernemer.

Deze training leent zich goed voor startende ondernemers of mensen die overwegen te beginnen met ondernemen. Daarnaast is PassieQ Businesscoaching geschikt voor ondernemers en bedrijfseigenaren die interesse hebben in Pascal’s lessen en ervaringen van het beste business seminar ter wereld: Tony Robbins’s Business Mastery.

Tijdens de coaching komen de 7 krachten voor een gegarandeerd succes met je business van pas. Pascal coacht je hierin aan de hand van hoe hij zelf Tony’s lessen in de praktijk heeft toegepast en welke resultaten hij hieruit heeft gehaald.

Meer informatie

Carrièrecoaching

PassieQ Carrièrecoaching is een bundeling van Pascal’s jarenlange ervaring in de wereld van Werving & Selectie. Als Recruiter had Pascal een specialisatie in bulkselecties, waarbij hij in korte tijd grote aantallen mensen moest werven en selecteren. In 10 jaar tijd heeft Pascal meer dan 2000 sollicitatiegesprekken gevoerd, waardoor hij in staat is patronen te herkennen en deze te koppelen aan of iemand voldoening zal halen uit een functie. 

Met PassieQ Carrièrecoaching krijg je inzicht in jezelf en kan je betere keuzes maken voor een carrière waar je voldoening uit kan halen.  Dit zal leiden tot een gelukkiger en evenwichtiger leven.

Meer informatie