Events

  • DSC02344-1

Welke evenementen kun je van PassieQ verwachten?

Evenementenkalender

Welke evenementen staan er allemaal op de planning? Van seminars, lezingen tot events. Bekijk nu het overzicht om een van de inspirerende en vermakelijke evenementen bij te wonen!

Speaker's Night

Speaker's Night is een unieke theatershow waarin entertainment en inspiratie samenkomen. Op deze avond delen 3 sprekers hun persoonlijke ervaringen als rolmodel om anderen handvatten aan te reiken die ze direct kunnen toepassen in de praktijk. Tussen de sprekers door is er variatie op het gebied van entertainment.

Meester je Business in 1 dag

'Meester je Business in 1 dag' is een zakelijk programma van een dag, waarbij je inzicht krijgt in je business om je bedrijf vorm te geven en zo te laten groeien tot een winstgevende organisatie. Hij gaat inhoudelijk in op de succesformule voor ondernemen aan de hand van de 7 'business forces'.

Lanceer de KRACHT in jezelf

'Lanceer de KRACHT in jezelf!' is een programma van een dag, waarbij je inzicht in jezelf krijgt om je leven vorm te geven naar je eigen idealen. Het resultaat is dat je een ongekend zelfvertrouwen opdoet en over zelfinzicht beschikt, waardoor je betere keuzes zal maken voor een voorspoedig leven.